Hinnasto 1.6.2012 alkaen

Lymfaterapia

45min/40€, 60min/50€, 75min/55€

Kuumakivihieronta

60min/50€,   90min/70€

Lasten koliikkihoito

30min/30€,   45min/45€

Kvanttikosketus - energiahoito

30min/30€,   60min/55€

Reiki - energiahoito

20min/20€,   45min/40€,   60min/50€

Intialainen päänhieronta

30min/30€,   45min/45€

Bemer-verisuoniterapia

30min (perus + kohdennettu)/30€


Lymfaterapia

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Hoito annetaan asiakkaan ollessa pitkällään paljaalle iholle kevein rytmisin pumppausliikkein. Imusuoniston kuljetuskyky paranee ja kudoksissa ja solujen välitilassa oleva neste ja valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta. Lymfaterapia vähentää tehokkaasti turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. 

Lymfaterapiasta on hyötyä eri syistä johtuvien turvotusten, vammojen, arpien, murtumien, nyrjähdysten, lihasrevähtymien, verenpurkaumien, palovammojen, säärihaavojen, reuman, fibromyalgian ja ruusun hoidossa. Sopii myös laihduttajille, raskaana oleville sekä stressin, migreenin ja iho-ongelmien lievittämiseen. Lymfaterapiaa suositellaan otettavaksi sarjahoitoina. Terapian kesto ja tiheys riippuvat sairaudesta/vammasta, potilaan iästä ja yleiskunnosta sekä hoitoalueen laajuudesta.

Kelalta voi saada korvausta lääkärin määräämästä lymfaterapiasta rintasyöpä- tai muun laajan leikkauksen sekä lantion, kainalon tai nivustaipeen sädehoidon jälkeen tai kroonisen infektion hoidossa.

Lymfaterapiaa ei voida antaa, jos asiakkaalla on akuutti infektio, syvä laskimotukos tai pahanlaatuinen kasvain.


Kuumakivihoito

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä, sekä Havaijilla. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja syvästi rentouttava.

Miellyttävän lämpöisillä luonnon hiomilla kivillä hierotaan liuuttaen niitä pehmeästi keholla, jolle ne luovuttavat lempeää lämpöään. Kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöään rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden kehoa.

Kuumakivihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, lisää elimistön nestekiertoa, tehostaa aineenvaihduntaa, laukaisee stressiä ja tasapainottaa hermoston ja koko elimistön toimintaa.

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto syvällistä, kokonaisvaltaista rentoutusta ja hemmottelua hakevalle.

Vasta-aiheita kuumakivihieronnalle ovat mm. vaikea ihosairaus ja runsasluomisuus sekä akuutti infektio ja vakava sydänsairaus.


Koliikkihoito

Koliikkihoito on tehokas vauvojen ja lasten suolisto-ongelmien hoitomuoto, joka perustuu refleksologiaan eli koko kehon vyöhyketerapiaan. Hoidossa hierotaan suoliston heijastepisteitä lapsen pään, raajojen ja koko kehon alueelta kevyesti öljyä apuna käyttäen. Hoito rauhoittaa liian aktiivisen ja vilkastuttaa liian laiskan suolen toimintaa.

Hoito tehdään aina vauvan voinnin ja vireystilan mukaan jomman kumman vanhemman läsnäollessa. Vauvan syöttö olisi hyvä ajoittaa tuntia tai paria ennen hoitoa ja tutti ja hoitotarvikkeet kannattaa ottaa mukaan. Hoitoon sisältyy aina kotihoidon ohjaus, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lastaan päivittäisen hoidon yhteydessä.
 
Hoito rentouttaa lasta, normalisoi suolen toimintaa ja parantaa yöunta.


Kvanttikosketus

Kvanttikosketushoito eli Quantum Touch on energiahoito, joka on kehitetty fyysisten vaivojen hoitoon. Vaikutus perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Hoito annetaan kevyesti käsin koskettaen perushoitoon kuuluvia (pää – selkäranka – lantio) ja asiakkaan tuntemusten mukaisia alueita.

Lyhyemmät hoidot annetaan vaatteiden läpi asiakkaan istuessa tuolilla ja seisoessa lattialla, pidemmät hoidot asiakkaan maatessa hoitopöydällä.

Hoitoa suositellaan erityisesti korjaamaan kehon virheasentoja, kuten esimerkiksi vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia.
Hoidon vaikutuksia ovat kireyden, kipujen (myös kroonisten) ja tulehduksien lievittyminen ja toipumisen edistyminen.

Yhdysvalloissa kvanttikosketushoitoa käytetään useissa hoitolaitoksissa ja sairaanhoitajat voivat valita sen opiskelun täydennyskoulutuksessaan valinnaiseksi aineeksi.

  Lue lisää www.kvanttikosketus.com


Reiki

Reiki-hoito on universaalin energian välittämistä hoitajan kautta asiakkaaseen. Hoito vaikuttaa avaamalla energiakanavia ja tasapainottamalla kehon omaa energiaverkkoa. Hoito lisää yleistä hyvinvointia, vahvistaa energiavarantoja, parantaa vastustuskykyä ja nopeuttaa paranemisprosesseja sekä rentouttaa ja lievittää stressiä ja parantaa itseluottamusta, elämänhallintaa ja luovuutta.

Hoito tehdään asiakkaan vaatteiden päältä hänen joko maatessa hoitoalustalla tai istuessa tuolilla. Hoitaja välittää energiaa kuljettaen käsiään asiakkaan kehon päällä kevyesti koskettaen. Hoitoa suositellaan otettavaksi lyhyinä sarjoina muutaman päivän välein. Hoitoa suositellaan erityisesti stressaantuneille ja elämän muutosvaiheissa eläville.

Kontaktihoitojen tueksi ja vahvistukseksi Reikiä voidaan antaa myös kaukohoitona.


Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta on tuhansia vuosia vanha itämaiseen traditioon kuuluva kaikille sopiva hoitomuoto. Hieronnan vaikutuksesta verikierto niskaan, hartioihin, päähän ja käsivarsiin vapautuu. Hoito annetaan vaatteiden päältä asiakkaan istuessa rennosti tuolilla.

Hoitoa suositellaan erityisesti stressin, jännityksien, jännityspäänsäryn, niska-hartiakipujen, stressitinnituksen, poskiontelotulehduksen ja kuukautisia edeltävään turvotuksen ja kireyden lievittämiseen sekä rentoutumiseen ja hemmotteluun. 

Hoidon vaikutuksesta keho rentoutuu ja kehon ja mielen stressi vähenee, aivojen, hiuspohjan ja silmien alueen verenkierto vilkastuu, keskittymiskyky paranee, ajatukset selkiytyvät ja unen laatu paranee. Intialainen päänhieronta sopii hyvin työhyvinvointia ja vireyttä ylläpitäväksi hoidoksi ja se voidaan antaa vaikkapa työpäivän aikana.


Bemer-terapia

Fysikaalinen BEMER -verisuoniterapia stimuloi heikentynyttä mikroverenkiertoa. Verenkierto on kuljetusjärjestelmä, jonka kautta elimistön solut saavat happea ja ravinteita ja jonka kautta kuona-aineet poistuvat elimistöstä.

Bemer-verisuoniterapia on vaikuttavin jokapäiväisessä käytössä. Kotihoitoon tarkoitettua helppokäyttöistä laitetta voidaan suositella kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Päivittäinen käyttö parantaa kehon uusiutumis- ja paranemisprosesseja, tehostaa happojen poistumista elimistöstä, parantaa suoritus- ja keskittymiskykyä ja parantaa yöunta ja päiväaikaista vireyttä.

Yksittäiselläkin BEMER -verisuoniterapiakerralla voidaan lievittää kipuja ja muita häiriötiloja turvallisella lääkkeettömällä tavalla. BEMER -terapia yhdistettynä muihin hoitoihin, mm. lymfaterapiaan lisää hoidon vaikuttavuutta.

Lue lisää www.bemer.fi


s